Volleybalvereniging Bedovo

Beachtoernooi 2019

In 2019, het 19e Bedovo Beach Event!

Samen met hoofdsponsors Café Thuis en Van Kaathoven heeft Bedovo besloten om voor de 19de keer het Bedovo Beach Event te organiseren. Ditmaal mag je de show gaan stelen op 22 en 23 juni op een hopelijk zonovergoten Heuvelplein te Beek en Donk.

53808752 2323633364550790 4188449482834182144 n

Zaterdag

Zoals inmiddels wel bekend zal zijn wordt er op zaterdag gestart in de volgende categorieën

  • Nevobo Heren senioren 2-2
  • Nevobo Dames senioren 2-2
  • Nevobo Jeugd 4-4
  • Recreatief 4-4

Hopelijk zien wij je na een middagje zandhappen, 's avonds terug bij Café Thuis om na te genieten van de eerste Beach dag. En hoe kan je zo'n avond nu beter starten dan met een barbecue!?! Tijdens het inschrijven krijg je de mogelijkheid om je ook op te geven voor de barbecue die zal plaats vinden op het Beachevent terrein. Mocht je niet zo'n sporter zijn maar wel een goede barbecue'er met de nodige gezelligheid, dan mag je jezelf uiteraard ook opgeven.

Zondag
Voor de mensen die de gezelligheid minstens zo belangrijk vinden als de prestaties, is zondag de perfecte dag voor jullie! Met het nodige publiek op de achtergrond kun jij je afgestofte volleybal skills weer tonen aan je familie, die staan te genieten van een drankje of overheerlijke hamburger. Mocht die kater toch net wat te veel smet op je spel hebben, kun je altijd nog je 3 teamgenoten de schuld geven want op elk veld zal in teams van 4 gespeeld worden. Daarnaast krijg je tijdens het inschrijven de mogelijkheid om je voor de geoefende of ongeoefende poules op te geven.

Nieuw!
Doordat er dit jaar is gekozen om 's ochtends en 's middags in competitie vorm te spelen en niet op knock-out basis, ben je in ieder geval gegarandeerd van 10 wedstrijden.

Inschrijven
http://Ticketkantoor.nl/shop/bedovobeachevent

 

 

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.