Attentie
  • There is no category chosen or category doesn't contain any items

Beachtoernooi 2017

In 2017, het 17e Bedovo Beachtoernooi!!
flyer2017small

Na een geslaagd toernooi in 2016, met volop zon, enorm veel deelnemers en enorm veel gezelligheid komt Volleybalvereniging Bedovo ook dit jaar weer met haar
beachtoernooi.

Voor de organisatoren was het tijdens de evaluatie van afgelopen seizoen al snel duidelijk. Volgend jaar weer!! Daarop hebben zij besloten om hun schouders er weer onder te zetten, en inmiddels kunnen zij met trots melden dat het beachtoernooi weer op het Heuvelplein georganiseerd gaat worden, en wel in het weekend van 24 & 25 juni 2017.
Wederom is de organisatie er in geslaagd om met hulp van gemeente, winkeliersvereniging Beekvlied en haar hoofdsponsoren Café Thuis & Van Kaathoven ervoor te zorgen dat het gezellige winkelplein weer omgetoverd wordt tot een waar strand. 

Bedovo Beach 2017 trapt op zaterdag 24 juni af met de Nevobo-spelers. 
Zij zullen in teams van twee spelers in het warme zand hun kunsten vertonen en op verschillende

niveaus strijden voor elke bal. Anders dan andere jaren wordt er dit jaar in teams van 2 spelers tegen elkaar gespeeld. Er kan tijdens Bedovo Beach 2017 dus op verschillende niveaus gestreden worden om de eerste plaats. Ook voor de jeugd is er plaats genoeg om te strijden voor de eerste plaats.

Op zondag 25 juni is het de beurt aan de overige recreatieteams om het Laarbeekse publiek te tonen wat zij in hun mars hebben. De teams zullen deze dag bestaan uit vier spelers, en men kan zich inschrijven als geoefende teams—teams die al enige ervaring hebben met het spelletje—en ongeoefende teams. Met andere woorden, het recreatietoernooi van Bedovo Beach 2017 biedt met recht voor ieder wat wils. 

 

 

Copyright © 2018 Bedovo. All Right Reserve.