Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 weet niet te winnen tegen nummer 2

Op zaterdag 17 februari stond de kraker op het programma voor de mannen van Cafe Thuis/Bedovo heren 1, namelijk de mannen uit Boekel. Unitas bezet voor aanvang van de wedstrijd de 2e plek met 5 punten voorsprong op Bedovo. Met een geblesseerde Remco en de opgetrommelde Dennis Brouwers werd de wedstrijd als volgende begonnen: Knaapen als spelverdeler met Delpeut in de diagonaal, Spierings en Brouwers op midden en Rovers en van Schijndel op buiten. Vanaf set 1 was het spel aan de kant Bedovo rommelig. Goede series werden te vaak afgewisseld met te lange en slechte tegen series, maar aan het einde van de set werd toch het verschil gemaakt en kon Bedovo de 1e set winnen met 25-23.
Waar Bedovo normaal het goede spel door kan trekken bleef de machine nu stokken. Op alle fronten was Unitas de betere partij. Serverend, passend, verdedigend en aanvallend kon de tegenstander te makkelijk aan zijn punten komen en Bedovo kon niks anders doen dan lijdzaam een poging doen tot aanhaken. Helaas ging deze set makkelijk verloren met 19-25.
Aan het begin van set 3 werd een ander vaatje open getrokken en Bedovo begon fel. Dit resulteerde In een kleine voorsprong die tot halverwege de set vast gehouden kon worden. Helaas kwam de dip terug en wist Unitas deze achterstand te verkleinen en zelfs de voorsprong te nemen. Bedovo begon steeds meer tegen zichzelf te spelen en op het einde van de set waren de slimme aanvallen van Unitas bepalend waardoor ook deze set verloren ging, 21-25.
Helaas werd set 4 een exacte kopie van set 3. Bedovo zakte onder het niveau en Unitas maakte dankbaar gebruik van dr kansen, 22-25.
Helaas een 3-1 nederlaag tegen de nummer 2 van de ranglijst. Voordeel was wel dat de heren werden getrakteerd op 2 blaadjes bier van de heren brouwers en spierings

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.