Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo Heren 1 handhaaft zich in eerste klasse

Zaterdag speelden de mannen van Café Thuis(5) een op papier makkelijke wedstrijd tegen VC Volt H5 (11) uit Cuijk. Wederom was het team op volle sterkte waardoor Marijn weer bereid was gevonden de gelederen te versterken. Café Thuis had een taak en dat was snel en eenvoudig de overwinning binnen halen om vervolgens de proosten op de verjaardag van onze ex-aanvoerder.
Al snel werd duidelijk dat de middag iets anders zou verlopen dan de mannen hadden gedacht. Het leek alsof Bedovo niet de wil en energie bij had om een lekkere pot te volleyballen. Bedovo kreeg in de eerste set de servicepass niet onder controle en liet het hoofd snel hangen. Snel keek Bedovo tegen een achterstand aan van bijna 10 punten en zag de eerste set snel verloren gaan met 25-18.
De tweede set leek beter te gaan daar Bedovo en Volt gelijk op gingen. Echter ontbrak het nu ook aan scorend vermogen en konden de Beek en Donkse mannen gelegenheidsspelverdeler Remco niet in de positie zetten zijn aanvallers goed te bedienen. Wederom een slechte set waarin duidelijk werd dat de energie ver te zoeken was. Wat ook in de derde set pijnlijk duidelijk werd. Geen energie geen wil en een totale off-day van het team was een feit. Waar in set twee Bedovo nog een tijdje gelijk op ging maar wel verloor (25-22) was set drie om te huilen (25-15). VC Volt wist eenvoudig te scoren en maakte slim gebruik van de zwakke plekken van Bedovo.
Om nog met een leuk cadeautje voor de ex-aanvoerder naar huis te gaan en een enigszins verdiende MAC te scoren wist Bedovo toch een puntje uit het vuur te slepen. VC Volt vond het wel prima en Bedovo pakte moeizaam de laatste set met 22-25. Positief punt aan de wedstrijd is dat met het behalen van 1 punt klassebehoud veilig is gesteld. Doelstelling van dit jaar behaald. Verder snel deze wedstrijd vergeten en door naar de volgende waar directe concurrent Were-Di wacht. Zaterdag 17 maart 19:00 Beek en Donk. Bedovo dankt Marijn voor zijn invalsbeurt.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.