Volleybalvereniging Bedovo

Café Thuis Bedovo H1 laat Were-di kansloos

Café Thuis Bedovo H1 mocht op Zaterdag 17 Maart in D'n Ekker aantreden voor de derby tegen de mannen van Were-di. Met de 1-3 winst in Gemert nog in het achterhoofd was dit de ideale tegenstander om revanche te nemen voor de zeperd van vorige week. Het team van coach Remco vd Vorst, deze week aangevuld met invallers Stijn Knaapen en Dennis Brouwers, begon fel en geconcentreerd aan de wedstrijd. Met goed spel werd een kleine voorsprong opgebouwd wat resulteerde in een verdiende 25-22 overwinning in de eerste set.

Voor de tweede set was de simpele opdracht voor de mannen van Café Thuis Bedovo H1 om het goede spel uit de eerste set vast te houden en tegenstander stevig onder druk te zetten. Bart Rovers passte als een jonge god, waardoor de aanvallers goed in stelling konden worden gebracht. Were-di, dat bijna voldoende spelers had meegenomen om 2 teams op te stellen, probeerde met een aantal wissels onder de druk uit te komen. Café Thuis Bedovo H1 liet zich echter niet uit het rimte halen en won deze set eenvoudig met 25-20.

Ook de derde set verliep zeer voorspoedig voor Café Thuis Bedovo H1. Het team uit Gemert had geen antwoord op de hoge service druk en de keiharde aanvalsballen. Koen Spierings speelde op de middenpositie een bijna foutloze wedstrijd. En ook de beide Dennis'sen scoorden de mooiste punten. Met 25-17 werd de derde set, en daarmee ook de overwinning in de wedstrijd, binnen gehaald.

Uiteraard wilde Café Thuis Bedovo H1 ook de vierde set winnen om alle punten in Beek en Donk te kunnen houden. Het begin van de set was weer erg sterk, waardoor er meteen een ruime voorsprong werd genomen. Helaas zakte de concentratie bij Café Thuis Bedovo H1 tegen het einde van de set weg. De mannen van Were-di roken hun kans om de laatste set alsnog te winnen en deden er een schepje bovenop. De voorsprong uit het begin van de set was echter net voldoende en met 25-23 was ook de vierde set een prooi voor de mannen van Café Thuis Bedovo H1.

Met deze mooie 4-0 overwinning stijgt Café Thuis Bedovo H1 naar de derde plaats in de competitie. Volgende week kan Café Thuis Bedovo H1 de goede lijn doorzetten, wanneer de mannen uit Nuenen op bezoek komen.

Namens Café Thuis Bedovo H1 hartelijk dank aan de invallers, de toeschouwers en de scheidsrechter. Tot volgende week!

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.