Volleybalvereniging Bedovo

Next/Bedovo Dames 1 pakt wederom 5 punten

Verzamelen op een heerlijk zonnig schoolplein voor de sporthal klonk als een heerlijk begin van een volleybalmiddag. Toen bleek dat Next/Bedovo D1 toch echt naar binnen moest om te gaan omkleden begon de volleybalmiddag pas echt. Vanmiddag was de nummer 7 op de ranglijst, Bladel D1, de tegenstander.
De eerste set begon Next/Bedovo D1 redelijk goed. Het was een gelijke strijd tussen beide teams en de punten liepen dan ook aan beide kanten geleidelijk op. Het was voor Next/Bedovo D1 zaak om een gaatje te kunnen slaan, om iets zekerder naar het einde van de set te spelen. Dit lukte uiteindelijk en door een aantal redelijk goede servicebeurten pakte Next/Bedovo D1 de eerste set met een stand van 25-19.
De tweede set begonnen de dames van Bedovo sterk. Er werd meteen een gat van 5 punten geslagen en op een aantal harde aanvallen vanuit Best had Next/Bedovo D1 meteen een goed antwoord. Even was er nog wat onenigheid binnen het team, toen Monique vd Kruijs besloot om toe te geven dat een aanval toch wel binnen het veld viel aan Bedovo zijde, waardoor het punt naar Best ging. "Ik dacht even dat we bij de recreanten aan het spelen waren" aldus Monique. Op dit onoplettende moment na speelde Next/Bedovo D1 een solide set en won deze ook met 25-14.
De derde set begon Best heel sterk en ze kwamen zelfs op een voorsprong. Door een goede service beurt van Lisa Ket konden de dames van Bedovo de leiding in de set toch weer overnemen. Toch kon Best weer bijkomen en door ook een goede tweede service beurt van Lisa Ket binnen de derde set wisten de dames van Bedovo ook de winst in deze set naar zich toe te trekken. Ze wonnen deze set met 25-20.
De vierde set was een rommelige set. De dames van Bedovo gingen bij tijd mee frotten met Best D1, dit zorgde voor veel onrust en communicatie problemen. Toen de tip kwam om bij frot ballen, de bal diep bij Best in het veld te spelen kwam er weer meer rust in het spel. De dames van Bedovo konden weer hun eigen spelletje spelen en na een aantal goede aanvallen en blokkades wonnen ze ook deze set. Deze set werd gewonnen met 25-17.
Al met al een prima wedstrijd voor de dames van Bedovo. Niks speciaals maar gewoon de punten binnen geharkt. De uitslag van de wedstrijd is dan ook 4-0. Volgende week speelt Next/Bedovo D1 thuis de streekderby tegen Polaris D2. De wedstrijd begint om 17.00 uur.

Copyright © 2019 Bedovo. All Right Reserve.