Volleybalvereniging Bedovo

Next Bedovo Dames 1 laat weer de punten liggen

22 Oktober zijn de dames van Bedovo afgereisd naar Stramproy. Met een nog altijd geblesseerde libero was Next Bedovo Dames 1 toch vastberaden om de puntjes binnen te halen. Echter liep het spelletje voor Bedovo gedurende de wedstijd niet volgens plan. 'Chaos' was weer het kenmerk van de wedstrijd, wat aflopen wedstrijd ook al het grootste probleem was van de dames van Bedovo.

De eerste wedstrijd begon Next Bedovo Dames 1 zonder service en meteen al wist Stravoc een voorsprong op te bouwen. Er was veel onduidelijkheid in het veld en dat zorgde ervoor dat de dames niet aan hun eigen spel toekwamen. De pass kwam vaak niet aan en het resultaat daarvan was, dat Next Bedovo Dames 1 geen druk kon zetten op de tegenstander. Stravoc wist hiervan te profiteren en kon zo al snel de set bepalen met een setstand van 25-15.

De tweede set deed Bedovo Dames 1 weer een poging zich terug te vechten in de wedstrijd. Met een aantal veranderingen in de opstelling, wist Bedovo toch weer druk te zetten door middel van de eigen aanval en werd de servicedruk ook beter. In het achterveld was echter nog veel onduidelijkheid, wat nog steeds chaotische situaties opleverde. Halverwege de set ging Silke ook nog door haar enkel, maar na een time out kon ze de wedstrijd toch weer hervatten. De Dames wisten deze set wel dichterbij de 25 punten te komen en verloren deze set nipt met een setstand van 25-23.

De derde set waren er duidelijke afspraken gemaakt over de posities in het achterveld, wat meer rust gaf bij Bedovo. Gedurende de derde set werd het spel steeds beter bij de dames van Bedovo, met als resultaat dat er een aantal sterke rally's ontstonden. Er werd nog meer druk gezet en er werd gevochten voor de bal. Door punt voor punt te knokken voor de set wist Bedovo toch een puntje mee naar huis te nemen. De set werd binnengehaald door Next Bedovo Dames 1 met een spannende setstand van 23-25.

Het doel voor de vierde set was; het spel voortzetten wat gespeeld werd in de derde set. Toch kwam Next Bedovo Dames 1 op een achterstand in de vierde set, maar de Dames wilden de set niet zomaar afgeven. De puntjes werden bij elkaar gesprokkeld om de achterstand zoveel mogelijk weg te werken. Er ontstonden servicereeksen bij Bedovo en de puntjes werden weldegelijk binnengehaald. Bedovo Dames 1 wist er toch nog een spannende set van te maken, maar Stravoc gaf het punt niet, wat resulteerde in een setstand van 25-22.

Dit betekent dus dat Next Bedovo Dames 1 naar huis moest met maar 1 puntje en genoegen moest nemen met een 3-1 eindstand voor Stravoc. Aankomende 2 weken zijn de dames vrij, maar er zal hard getraind worden voor een beter resultaat tijdens de volgende wedstrijd, die gespeeld zal worden op 12 november om 17.00 uur, in Maastricht.

Copyright © 2018 Bedovo. All Right Reserve.