Volleybalvereniging Bedovo

Nexct Bedovo Dames 1 zonder punten terug naar Beek en Donk

Op zaterdag 12 november gaan we gezellig met z'n allen naar MAASTRICHT! 1,5 uur rijden om een wedstrijd te spelen. Niks aan te doen, wij willen promotieklasse spelen, dus in de auto en gaan. Gelukkig is iedereen veilig aangekomen en zijn er geen ongelukken gebeurd op de Oranjelaan. Na zeker een half uur in de kantine om bij te kletsen, naar de kleedkamer om om te kleden en inlopen voor de wedstrijd. Zoals Hans zegt, een 10 punten wedstrijd.

De eerste set dacht Next/Bedovo D1 goed te beginnen, maar dit ging een beetje mis. Al snel werd er tegen een 8 punten achterstand aangekeken. Weer door altijd hetzelfde zwakke punt van Next/Bedovo D1, de servicepass.. Al ging er verder ook niet veel goed en werd deze set kansloos verloren met 25-08. Het laagste aantal punten wat Next/Bedovo D1 de afgelopen 3 jaar in een set haalde, echt slecht.

Tijd om revanche te nemen op eerste, schandalig, verloren set. De eerste set vergeten, sterk starten en het enthousiasme vasthouden was de opdracht. De eerste set vergeten, ging makkelijk. Hier wilde Next/Bedovo D1 niet meer aan terug denken. Sterk starten ging ook goed, door een aantal goede killerblocks, sterke aanvallen en een goede service kwam Next/Bedovo D1 al snel op een 5-1 voorsprong. Het enthousiasme was aanwezig en Next/Bedovo D1 liet weer even het goede spel zien wat ze kunnen spelen. Helaas konden de dames dit niet de hele set volhouden en werd deze set ook verloren, maar dan met 25-20.

De derde set konden de dames weer goed mee met de tegenstander. De dames konden alleen geen vuist vormen naar de Jokers en konden dus ook niet het initiatief pakken. Ook kreeg Next/Bedovo D1 weer een servicebeurt te verwerken waar geen antwoord op werd gevonden. Hierdoor konden de Jokers 7 punten achter elkaar scoren en was het zelfvertrouwen weer weg bij de dames van Bedovo. Ook deze set werd verloren met 25-14.

De wedstrijd was al verloren, maar 1,5 uur rijden voor 0 punten was toch ook niet het plan. De vierde set werd net als de tweede set weer sterk gestart. Er werd hard gewerkt, er werd (als het kon) gelachen en de dames zaten vol enthousiasme. Toch konden de Jokers telkens net een puntje meer maken op een servicebeurt, waardoor zij ongemerkt toch uitliepen. Ook deze set werd uiteindelijk verloren met 25-19.

Toch 1,5 uur gereden om met 0 punten terug te keren naar Beek en Donk (Gemert, Eindhoven of Helmond). Een slechte wedstrijd die snel vergeten moet worden. Next/Bedovo D1 zal zich snel moeten herpakken en punten gaan pakken. Wedstrijden blijven toch altijd leuker als er gewonnen wordt of als er in ieder geval punten gepakt worden. Aanstaande zaterdag, 19 november, speelt Next Bedovo D1 thuis om 19.00 uur tegen Fit & Fysio/VC Limac D1. De dames gaan zeker hun best doen om beter spel te laten zien dan de afgelopen wedstrijd!

Copyright © 2018 Bedovo. All Right Reserve.