Volleybalvereniging Bedovo

Inlooptrainingen

Ruimte voor nieuwe (jeugd)leden bij Bedovo

Nu de schoolvakantie weer voorbij is beginnen voor Volleybalvereniging Bedovo de trainingen weer op dinsdag 20 augustus a.s. 

Komend seizoen wordt er een extra impuls gegeven aan de jeugdafdeling. Er zijn vier ervaren trainers op de vier teams jeugdteams gezet en voor de allerjongsten wordt er in een kleine groep getraind met vertrouwde gezichten. Bij alle teams is nog ruimte voor uitbreiding van spelers. Daarom organiseert Bedovo in de eerste weken een inlooptraining voor nieuwe jeugdleden. 

 

Ben je nog op zoek naar een nieuwe hobby en wil je graag weten of volleybal iets voor je is, geef je dan op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Data: 20 en 27 augustus

Tijden: 17.45-19.15 uur 6-13 jarigen

19.15-20.45 uur14 -17 jarigen

Op deze dagen is er extra ondersteuning aanwezig om onervaren spelers de beginselen van de techniek en het spel bij te brengen.

 

Ook voor mensen die niet tot de bovenstaande doelgroep (Senioren-Nevobo en Recreatie) behoren, heeft Bedovo mogelijkheden. Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je je melden.

 

Copyright © 2020 Bedovo. All Right Reserve.